Titel > Menu

Menu

Thomas Mogensen skifter til SønderjyskE

CHJ Management-profil Thomas Mogensen skifter fra Skjern Håndbold til SønderjyskE fra den kommende sæson.

Pressemeddelelse fra SønderjyskE:

Europamester og Champions League vinder til SønderjyskE

De håndboldglade sønderjyder kan med tilgangen af playmakeren Thomas Mogensen se frem til at opleve en klassespiller, som har prøvet, og vundet, lidt af hvert.

Elleve år i én af verdens stærkeste håndboldklubber, SG Flensburg Handewitt. Champions League vinder og Cup Winners Cup mesterskab.106 landskampe og Europamester med Danmark. OL – og VM deltagelse. Tysk Mester, Dansk Mester, Tysk Pokalmester og Dansk Pokalmester. Listen med titler og medaljer er alenlang.

Det er et imponerende CV, som Thomas Mogensen møder op med i Sønderborg, når bolden gives op til den nye håndboldsæson, og sportsdirektør Simon Hajdu Lindhardt havde ved kontraktunderskrivelsen tidligere på året da også meget svært ved at skjule begejstringen over udsigten til at indlemme en vaskeægte håndboldlegende i spillertruppen:

- At vi i SønderjyskE kan skrive kontrakt med en kapacitet som Thomas Mogensen, gør mig rigtig stolt. Vi er tidligt og målrettet gået efter at få tilført erfaring og rutine fra øverste hylde i dansk håndbold. Det tør jeg også godt at påstå at vi er lykkedes med, smiler sportsdirektøren, og fortsætter:

- Vores meget unge hold har i den forgangne sæson spillet fantastiske kampe; men har også leveret kampe og præstationer på et for lavt bundniveau. Derfor vil vi alle få glæde af Thomas Mogensen, som både på – og uden for banen kan tilføre den ro og tryghed, der er brug for. Han har rutinen og kender redskaberne, som skal til for at løfte bundniveauet. Vi glæder os i den grad til at få ham i aktion, understreger Simon Hajdu Lindhardt.

Også cheftræner Kasper Christensen udtrykte ved samme lejlighed stor tilfredshed med tilgangen af playmakeren:

- Thomas Mogensen er et godt match til vores trup. Her er mange, store talenter som kan og vil nå meget med deres karrierer, og så er det altså fedt at få en mand ind i truppen, som har prøvet at deltage i det hele – og har vundet det meste. Thomas Mogensen er sulten efter at starte i SønderjyskE, og jeg har stor tro på at han vil vise vejen og tage stort ansvar i særligt de hektiske og tilspidsede faser i kampene, fastslår Kasper Christensen.

Thomas Mogensen og hans familie er fortsat bosiddende i Flensborg, og dermed bliver afstanden til arbejdspladsen afkortet med adskillige kilometre og timer i bilen:

- Jeg føler mig stadig meget motiveret til at spille håndbold, og rollen i SønderjyskE lyder både rigtig spændende og udfordrende. Derfor ser jeg også virkelig frem til at starte i klubben. Samtidig glæder jeg mig til at være tættere på min klub i det daglige, så vi som familie også kan deltage i, og bidrage til, fællesskabet. Kort sagt at være en del af det hele. Oven i hatten er Broager Sparekasse Skansen jo én af de fedeste hjemmebaner i Danmark, og det ser jer også frem til at opleve i den lyseblå trøje, siger Thomas Mogensen.

Kontrakten med Thomas Mogensen kom på plads, før Corona epidemien, nedlukningen af landet og den bratte afslutning af håndboldsæsonen, og sportsdirektør Simon Hajdu Lindhardt, som har været hjemsendt sammen med spillertruppen og trænerstaben, har derfor ikke kunne afsløre nyheden, fortæller adm. direktør i Sønderjysk Elitesport, Klaus B. Rasmussen:

- Når man er så glad og begejstret over tilgangen af en stor profil, er det også utroligt svært at være stille omkring det. Sådan har det været i et stykke tid; men nu syntes vi at det var tid at breake den gode nyhed. Simon Hajdu Lindhardt og bestyrelsen med formand Hans Christian Jensen i spidsen har arbejdet hårdt og målrettet med udviklingen af Masterplan 2025 for det lyseblå håndboldflagskib i Sønderborg. Masterplanen blev præsenteret tidligere på året for sponsorer og samarbejdspartnere, og her håber vi, at vi med tilgangen af Thomas Mogensen viser vores samarbejdspartnere, at det, vi siger i SønderjyskE, er også det vi gør, slutter Klaus B. Rasmussen.

Fakta Thomas Mogensen:

Alder:                 37 år (30.01. 1983)

Højde:               187 cm.
Vægt:                100 kg.

Position:           Playmaker

Kontrakt:          2 år (30.06. 2022)

Landskampe:106 (A), 49 (U), 29 (Y)

Klubber: 

 

Odder IGF 1987-2002

Viborg HK 2002-2003

GOG Håndbold 2003-2007

SG Flensburg Handewitt 2007-2018

Skjern Håndbold 2018-2020

 

A-landsholdet
2x deltagelse til VM

3x deltagelse til EM

1x deltagelse til OL

Europamester i 2012

VM sølv i 2011

EM sølv i 2014

 

Klubtitler:

DM guld med GOG Håndbold i 2004 og 2007

Pokalmester med GOG Håndbold 2004 og 2006

Vinder Cup Winners Cup med SG Flensburg Handewitt 2012

Vinder Champions League med SG Flensburg Handewitt 2014

Tysk pokalmester med SG Flensburg Handewitt 2015

Tysk mester med SG Flensburg Handewitt 2018

 

Skal vi ringe dig op?

Vi du i kontakt med CHJ Management eller en af vores profiler? Så udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op!

Ring mig op