Titel > Menu

Menu

Jonas Källman fortsætter i Pick Szeged

CHJ Management profil Jonas Källman har forlænget sin kontrakt med den ungarske storklub Pick Szeged for yderligere én sæson til sommeren 2021.

 

Pressemeddelelse fra Pick Szeged:

Vores anfører Jonas Källman har forlænget sin kontrakt indtil 2021. Vores svenske fløjspiller har været en profil for os siden 2014.

Han fortsætter med at styrke os, Jonas Källman, vores anfører kommer til at spille sin 8. sæson for os. Vores klub har forlænget kontrakten til 2021.

"Han er en vigtig person og en vigtig spiller, så vi er meget glade for at underskrive endnu en 1-årig kontrakt med ham. Han er en rigtig leder på banen og i omklædningsrummet, og han binder holdet sammen. Han er et stort aktiv for vores klub, så jeg er glad for at kunne offentliggøre, at Jonas Källman fortsætter i klubben til 2021," siger manager for Pick Szeged, Gabór Kósa.

Jonas Källman kom til vores klub i 2014. Indtil videre har han spillet 153 ungarske ligakampe og scoret 368 mål. Han er den anden mest succesfulde spiller i klubben nogensinde. I 2014 vandt han EHF Cup. I 2018 vandt han den ungarske ligatitel. Og i 2019 vandt han den ungarske pokalturnering.

"Jeg spiller, fordi jeg kan lide at spille håndbold og jeg elsker Szeged. Det var vigtigt for min beslutning, at min familie, min kone og mine to små sønner, har det godt. Nu er det vigtigste at opnå vores mål i år ved at afslutte sæsonen bedst muligt. Dette hold er i stand til at klare det, og vi har adskillige gange vist vores styrke. Jeg er meget glad for at være en del af Pick Szeged familien," siger Jonas Källman.

"Vores rivaler har stor respekt for Jonas Källman. Han har en fantastisk personlighed, er en fantastisk holdkammerat og er en vigtig del af klubben," siger cheftræner Juan Carlos Pastor.

Skal vi ringe dig op?

Vi du i kontakt med CHJ Management eller en af vores profiler? Så udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op!

Ring mig op