Titel > Menu

Menu

Jacob Heinl fortsætter i SG Flensburg-Handewitt

CHJ Management profil Jacob Heinl har forlænget sin kontrakt med det tyske mesterhold SG Flensburg-Handewitt for yderligere én sæson til sommeren 2021.

 

Pressemeddelelse fra SG Flensburg-Handewitt:

Efter Anders Zachariassens beslutning om at forlade SG Flensburg-Handewitt et år før tid efter denne sæson, er de ansvarlige hos SG Flensburg-Handewitt blevet enige om en kontraktforlængelse med SG-legenden Jacob Heinl for yderligere et år til juni 2021. Den 33-årige stregspiller vendte tilbage til klubben i oktober for at afløse korsbåndsskadede Simon Hald.

Et år uden SG

Efter at Jacob Heinl tiltrådte den danske ligaklub Ribe-Esbjerg HH i sommeren 2018, kontaktede de regerende tyske mestre SG-legenden efter Simon Halds skade. Heinl tøvede ikke et øjeblik for at hjælpe sin hjerteklub med kort varsel i oktober 2019. Dette samarbejde fortsættes nu i endnu et år. I 403 kampe i SG-trøjen har den tidligere tyske landsholdsspiller scoret 524 mål. Heinl begyndte allerede i SG Flensburg-Handewitt som 8-årig og debuterede på Bundesligaholdet i 2007. Han gav alt for klubben i elleve år og blev optaget i Hall of Fame i 2018, da han forlod klubben. Med sejrene i EHF Cup Winners Cup, Super Cup, Champions League, den tyske pokalturnering og det tyske mesterskab har Jacob Heinl fejret adskillige titler med SG.

"Flensburg har altid været noget specielt"

De uforglemmelige øjeblikke med SG før det endnu lettere for Jacob Heinl at fortsætte endnu et år i SG:

"Jeg er meget glad for at blive endnu et år," fortæller SG-legenden. ”For mig var det og er det altid meget specielt at spille for SG. Muligheden for at vende tilbage troede jeg aldrig, jeg skulle få. Det gør det endnu dejligere at fortsætte endnu et år. Jeg føler mig absolut i topform og nyder at være en del af dette fantastiske hold.”

Den perfekte løsning

SG-cheftræner Maik Machulla understreger også det positive ved denne kontraktforlængelsen:

”Jacob var den perfekte løsning, efter det stod klart, at Simon ville være ude i længere tid. Han fandt hurtigt ind i vores system og udfører rollen som forsvarschef perfekt. Da det blev klart, at Anders Zachariassen ville forlade os til sommer, var det naturligt for os at tale med Jacob om at fortsætte samarbejdet. Det føltes som om Jacob aldrig havde været væk, så det var meget let for os at fortsætte med at arbejde sammen med Jacob. Jeg er meget glad for, at han fortsætter hos os i endnu et år. ”

"Jacob lever for SG"

En stor udfordring, men også den logiske konsekvens af Anders Zachariassen tidlige afgang. For administrerende direktør i SG Flensburg-Handewitt, Dierk Schmäschke, var det nærliggende at kontakte den 1,95 m høje stregspiller i forhold til et yderligere samarbejde:

“Jacob lever for SG. Han har oplevet alt, hvad der kan opleves i håndbold, og han har altid givet alt for klubben. Da Jacob vendte tilbage i oktober, påtog han sig straks en vigtig lederrolle i forsvaret, der i øjeblikket er det bedste forsvar i ligaen. Det gør mig stolt at se, hvordan han involverer sig i holdet og fuldt ud accepterer sin rolle."

 

 

Skal vi ringe dig op?

Vi du i kontakt med CHJ Management eller en af vores profiler? Så udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op!

Ring mig op