Titel > Menu

Menu

Nikolaj Markussen fortsætter i BSH

CHJ Management profil Nikolaj Markussen har forlænget sin kontrakt med Bjerringbro-Silkeborg med 3 år til sommeren 2023.

Pressemeddelelse fra Bjerringbro-Silkeborg:

Den 211 centimeter høje storskytte og verdensmester bliver i Bjerringbro-Silkeborg i de tre kommende sæsoner.

Nikolaj Markussen er blandt landets bedste skytter, og nu står det fast, at han bliver i den danske liga.

”Jeg er meget glad for at kunne fortsætte i Bjerringbro-Silkeborg. Jeg synes, at jeg personligt har haft en god udvikling i min tid i klubben, som jeg selvfølgelig gerne vil fortsætte,” siger venstrebacken om sin kontraktforlængelse.

”Glæden ved at træne og spille kampe er i top, fordi jeg har nogle gode holdkammerater, som arbejder meget professionelt, men der er stadigvæk plads til sjov og ballade,” siger Nikolaj Markussen om miljøet i den midtjyske klub, der netop har sikret sig en plads i gruppespillet i EHF Cuppen.

Også på hjemmefronten er familien tilfreds med udsigten til at kunne blive i Silkeborg:

”Det betyder rigtig meget for min lille familie, at vi bliver boende i Silkeborg, hvor vi stortrives,” fortæller Nikolaj Markussen.

For direktør i Bjerringbro-Silkeborg Jesper Schou har det haft stor prioritet at få aftalen med Nikolaj Markussen på plads.

”Når han er bedst, har han nogle kvaliteter, som du ikke lige finder hos andre spillere. Hans topniveau er meget højt, og med sine vigtige kvaliteter kan han hjælpe klubben til at nå nye finaler og vinde flere pokaler,” siger Jesper Schou.

”Gennem vores snakke har jeg mærket en spiller, som stadig brænder for at spille håndbold og for at blive hos Bjerringbro-Silkeborg,” siger direktøren, der derfor sammen med Nikolaj Markussen har sat sin signatur på en tre-årig kontraktforlængelse.

Skal vi ringe dig op?

Vi du i kontakt med CHJ Management eller en af vores profiler? Så udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op!

Ring mig op