Titel > Menu

Menu

Brian Priske og FCM fortsætter samarbejdet

CHJ Management profil Brian Priske bliver permanent cheftræner i FC Midtjylland.

Pressemeddelelse fra FC Midtjylland:

FC Midtjylland og cheftræner Brian Priske har underskrevet en aftale gældende fra 1. januar 2020 til sommeren 2023.

I august 2019 trådte 42-årige Brian Priske til, da daværende cheftræner Kenneth Andersen ønskede at komme tilbage til arbejdet på klubbens akademi, og siden har Brian Priske sammen med stab og trup hentet 25 point i 10 kampe i 3F Superligaen, hvor den øjeblikkelige margen ned til FC København på andenpladsen er syv point.

- Vi er glade for, at aftalen med Brian er på plads, og vi er sikre på, vi har fundet den rigtige mand til jobbet, siger sportschef Svend Graversen.

Resultaterne har været flotte, og tilmed får klubben en cheftræner med FCM-dna og masser af trænererfaring.

- Brian har store kvaliteter som menneske og som træner. Han har fuld opbakning hele vejen rundt, og vi er meget glade for, han fortsætter med at stå i spidsen for regionens hold og et nationalt tophold, siger Svend Graversen.

Brian Priske udtrykker ligeledes glæde og tilfredshed med at have sikret sig sit første cheftrænerjob på en længerevarende aftale, men det ændrer ikke så meget i det daglige arbejde, understreger han.

- Vi fortsætter med at arbejde stenhårdt, og vi gør det for at vinde fodboldkampe og udvikle fodboldspillere. Jeg ved jo, at et cheftrænerjob er til låns, og jobbet er det samme, uanset hvor lang aftalen er, men det er selvfølgelig rart for alle parter, at der nu er en afklaring, siger Brian Priske.

Han har med stor succes integreret mange unge spillere i truppen og på holdet, og det arbejde ser han frem til at fortsætte.

- Vi vil skabe et stærkt hold bestående af internationale spillere, nordiske topspillere samt ikke mindst vores egne, unge akademispillere, og det arbejde glæder jeg mig til at videreudvikle i de kommende år, siger Brian Priske.

Skal vi ringe dig op?

Vi du i kontakt med CHJ Management eller en af vores profiler? Så udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op!

Ring mig op