Titel > Menu

Menu

Jacob Heinl vender hjem

CHJ Management profil Jacob Heinl vender med øjeblikkelig virkning hjem til de tyske mestre SG Flensburg-Handewitt, hvor han begyndte sin karriere.

Pressemeddelelse fra SG Flensburg-Handewitt:

En SG-legende vender hjem til fjorden: SG Flensburg-Handewitt henter stregspiller Jacob Heinl tilbage fra den danske ligaklub Ribe-Esbjerg HH. Efter chokbeskeden om den alvorlige korsbåndsskade til Simon Hald i sidste uge, har sportsdirektør Dierk Schmäschke og cheftræner Maik Machulla arbejdet intensivt på at finde en erstatning for Hald, der forventes ude i mellem 8 og 10 måneder.

Efter at have indgået en aftale med ​​Ribe-Esbjerg, står det nu klart: Jacob Heinl vender tilbage til sin hjerteklub med øjeblikkelig virkning på en kontrakt for resten af sæsonen.

Allerede i en alder af otte år trak Jacob Heinl for første gang SG-trøjen over hovedet og han debuterede i 2007 for SG førsteholdet. I elleve år levede og elskede han SG som ingen anden. Elleve års lidenskab, kampånd og succes - han scorede 524 mål i 381 kampe. Med titlerne Cup Winners 'Cup, Super Cup, Champions League 2014, DHB Cup 2015 og endelig det tyske mesterskab 2018 er Heinl udødeliggjort i SG Flensburg-Handewitt og er således medlem af Hall of Fame og en SG legende. I sommeren 2018 sluttede han sig til Ribe-Esbjerg, hvor han - som hos SG - hurtigt blev vital i forsvaret.

”Vi testede flere muligheder, men selvfølgelig var Tobias og Jacob nærliggende for os. I sidste ende er jeg meget glad for, at det var muligt at få Jacob ud af Ribe-Esbjerg. Dette er den optimale løsning for os alle. Jacob er en Flensburg-dreng, der kender systemet, ligaen og sproget. I alle årene i SG-trøjen har Jacob bevist sit enorme hjerte og hans uigenkaldelige vilje til at vinde. Han kan hjælpe os øjeblikkeligt sportsligt. Tak til Ribe-Esbjerg for at opfylde vores ønske," siger SG-cheftræner Maik Machulla og ser frem til at arbejde sammen med Jacob Heinl.

”Jeg havde ikke troet, at jeg skulle vende tilbage til SG igen. Selvfølgelig ønsker jeg Simon Hald god bedring og håber at kunne hjælpe teamet så godt som muligt i denne situation. Jeg er fit og vil give alt. Flensburg er og bliver mit sportslige hjem. Jeg skylder SG meget. Så jeg er glad for at kunne give noget tilbage og hjælpe holdet med det samme. Jeg havde det fantastisk i Danmark, men jeg er meget glad for at vende tilbage til mit hjem, FLENS-ARENA,” siger Jacob Heinl.

 

 

Skal vi ringe dig op?

Vi du i kontakt med CHJ Management eller en af vores profiler? Så udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op!

Ring mig op