Titel > Menu

Menu

Johan Hansen skifter til TSV Hannover-Burgdorf

Den danske landsholdsspiller og CHJ Management-profil, Johan Hansen, skifter fra næste sæson Bjerringbro-Silkeborg ud med det tyske tophold TSV Hannover-Burgdorf.

 

Pressemeddelelse fra den tyske klub:

TSV Hannover-Burgdorf skriver kontrakt med Johan Hansen

 

TSV Hannover-Burgdorf kan præsentere den første nye spiller til den kommende sæson. Det er lykkedes klubben at hente den danske landsholdsspiller Johan Hansen. Højre fløjen kommer fra den danske topklub Bjerringbro-Silkeborg og har underskrevet en to-årig kontrakt med "Die Recken".

”Johan er en meget dygtig spiller og har for en fløjspiller en rigtig god fysisk. Han har en stor springkraft og har uden tvivl potentialet til at spille en stor rolle på det danske landshold i fremtiden," siger Hannover-træner Carlos Ortega, som er overbevist om venstrehåndens kvaliteter.

Johan Hansen ser allerede frem til eventyret i den stærkeste liga i verden. "Det har altid været min drøm at spille i Tyskland, fordi denne liga er meget stærk og professionel," fortæller den 25-årige.

Hvorfor valget faldt på TSV Hannover-Burgdorf forklarer verdensmesteren fra januar 2019 således: "Jeg har en fornemmelse af, at Hannover er den rigtige næste klub for mig. Alle de mennesker, som jeg på forhånd har talt med, har udtrykt sig meget positivt om klubben, miljøet og byen."

At Johan Hansen valgte TSV Hannover-Burgdorf frem for andre Bundesligaklubber som THW Kiel er ifølge sportslig leder i klubben, Sven-Sören Christophersen, "et meget positivt tegn. Vi har haft meget gode oplevelser med danske spillere i fortiden, og jeg håber, at integreringen af Johan vil foregå problemfrit. I diskussionerne har vi følt, at han ikke kun sportsligt, men også som menneske vil styrke os."

Johan Hansen afløser Timo Kastening, der skifter til MT Melsungen efter sæsonen.

Biografi for Johan Hansen:

Navn: Johan Hansen

Fødselsdag: 01.05.1994

Fødested: Þórshavn (Færøerne)

Højde: 190 cm

Position: Højre fløj

Nuværende klub: Bjerringbro-Silkeborg

Største resultater: Verdensmester 2019, Junior verdensmester 2015

Kontrakt indtil: 30.06.2022

 

Skal vi ringe dig op?

Vi du i kontakt med CHJ Management eller en af vores profiler? Så udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op!

Ring mig op