Titel > Menu

Menu

Christian Berge forlænger sin kontrakt til 2025

CHJ Management trænerprofil Christian Berge har forlænget sin kontrakt med det norske håndboldforbund med 5 år, så han fortsætter som norsk herrelandstræner til og med VM i januar 2025.

Generalsekretær for Norges Håndboldforbund, Erik Langerud, er meget tilfreds med aftalen.

"Det er en god nyhed, vi nu kan præsentere. Christian Berge har været landstræner siden 2014 og har på alle måder opfyldt rollen, som vi ønsker det. Ikke bare for vores A-landshold, men også med hovedansvaret for alle 5 hold på herresiden. Med Christian på holdet har "håndboldgutterne" taget store skridt og udviklet sig til et hold, som vi tror på, vil blande sig i den internationale top i mange år fremover. Med Christian som leder for det hele, er en af de vigtigste brikker på plads," sig Erik Langerud til Handball.no.

Også hovedpersonen selv er glad for, at der er kommet styr på fremtiden.

"Jeg er meget glad for at underskrive en ny aftale med Norges Håndboldforbund. Det er fantastisk at arbejde med norsk håndbold. Både dagens A-landshold, men også de unge og lovende talenter på vores yngre landshold, giver mig virkelig troen på, at vi går en stor fremtid i møde. Min største drøm med landsholdet er, at vi en dag skal vinde guld til en slutrunde. Den nye kontrakt giver mig mulighed for at lægge langsigtede planer, som styrker muligheden for at nå målet. Jeg ser samtidig en stor glød i administrationen i forbundet, som jeg samarbejder godt med. Det giver mig stor tro på, at vi kommer til at lykkes med vores fælles mål," siger den norske landstræner til Handball.no

Christian Berge har en lang karriere som professionel håndboldspiller bag sig. Den begyndte i norske Stavanger Håndball, inden turen gik til tyske SG Flensburg-Handewitt. Med Flensburg vandt han CupWinners Cup, det tyske mesterskab og tre gange den tyske pokalturnering. På det norske landshold blev det til 65 landskampe og 251 mål.

Efter et afsluttende år i danske Århus GF, begyndte han trænerkarrieren som assistenttræner i selvsamme klub. Herefter ventede hele 6 år i norske Elverum Håndball, hvor det blev til tre norske mesterskaber i træk fra 2012 til 2014. Det største resultat som træner kom i januar 2017, hvor det med det norske landshold blev til en sølvmedalje ved VM i Frankrig.

Skal vi ringe dig op?

Vi du i kontakt med CHJ Management eller en af vores profiler? Så udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op!

Ring mig op