Titel > Menu

Menu

Rasmus Lauge skifter til Veszprém

CHJ Management profil Rasmus Lauge skifter fra sommeren 2019 fra tyske SG Flensburg-Handewitt til den ungarske storklub Telekom Veszprém.

Pressemeddelelse fra Telekom Veszprém:

Rasmus Lauge Schmidt har underskrevet en 2+1-årig kontrakt med Telekom Veszprém. Hans kontrakt træder i kraft hos de ungarske rekordmestre fra 1. juli 2019.

"Veszprém er en fantastisk klub med store ambitioner. De går all-in for at vinde Champions League. Det er svært at sige nej til dem. Jeg har hørt en masse positive ting om klubben. Jeg vil gøre mit bedste for forhåbentligt at kunne vinde titler til min kommende klub. Der er en fremragende atmosfære i Veszprém Arena, som er et svært sted for modstanderne at spille. Jeg ser frem til at have fansene som mine hjemmebane-fans," siger Rasmus.

Den danske venstre back blev født i 1991 i Randers, men han begyndte sin professionelle karriere i Bjerringbro-Silkeborg. Han vandt 2 sølvmedaljer og en bronzemedalje i Danmark, før han tog til THW Kiel i 2013. Han vandt Bundesligaen to gange med THW Kiel, inden han i 2015 underskrev en kontrakt med sin nuværende klub SG Flensburg-Handewitt. Spilleren, som måler 193 centimer og vejer 96 kilo, har ikke vundet nogen store titler med Flensburg, men der er ingen tvivl om, at han er en spiller, der skal regnes med i europæisk håndbold. Han har scoret 274 mål i Champions League indtil videre, og i denne sæson er han den 2. mest scorende spiller på sit hold med 45 scoringer. 

Han har spillet 98 kampe for det danske landshold og har scoret 196 mål. Han vandt Europamesterskabet i 2012. Derudover har han vundet VM-sølv to gange. Han var den største profil for Danmark ved EM 2018, hvor han var den spiller, der havde flest assists og mål tilsammen med 40 mål og 36 assists.

 

 

Skal vi ringe dig op?

Vil du i kontakt med CHJ Management eller en af vores profiler? Så udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op!

Ring mig op