Titel > Menu

Menu

René Toft Hansen skifter til Veszprém

CHJ Management profil René Toft Hansen skifter fra næste sæson fra tyske THW Kiel til den ungarske storklub Telekom Veszprém.

 

Telekom Veszprém har underskrevet en 1-årig kontrakt med den danske verdensklasse spiller fra den tyske Bundesliga med begyndelse fra 1. juli 2018.

"Jeg er meget glad for mit skifte til Veszprém. Jeg har spillet 6 år i Kiel og det er fedt, men hver gang vi har spillet i Veszprém, har atmosfæren været ufattelig. Jeg elsker at spille her. Jeg tror, vi har samme mål. Jeg har ikke en Champions League titel og Veszprém går også efter at vinde den titel. Det var det afgørende for min beslutning om at skifte til Veszprém," fortæller den danske stregspiller i en pressemeddelelse fra den ungarske klub.

Den danske stregspiller og forsvarsspecialist måler 2 meter og vejer 110 kilo. Han er født d. 1. november 1984 i Ryberg i Danmark. Han startede sin professionelle karriere i Viborg HK, hvor han spillede fra 2003 til 2007. Efterfølgende tog han til KIF Kolding indtil 2010, hvor han vandt det danske mesterskab for første gang. I 2010 underskrev han en kontrakt med AG København, og vandt både pokalturneringen og mesterskabet i Danmark. Siden 2012 har han spillet i THW Kiel. I sine 6 år i Tyskland har han vundet mesterskabet 3 gange og pokalturneringen én gang. I Champions League har han indtil videre scoret 131 mål, og blev i 2015 kåret som turneringens bedste forsvarsspiller.

René Toft Hansen har spillet 135 landskampe og scoret 196 mål. Med undtagelse af VM har han vundet alt. I 2012 var han med til at vinde EM, mens han i 2016 vandt OL i Rio de Janeiro. Ydermere vandt han Junior VM i Ungarn i 2005.

Skal vi ringe dig op?

Vil du i kontakt med CHJ Management eller en af vores profiler? Så udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op!

Ring mig op