Titel > Menu

Menu

Klavs Bruun Jørgensen forlænger med DHF til 2021

CHJ Management-profil Klavs Bruun Jørgensen har sat sin underskrift på en ny aftale med Dansk Håndbold Forbund, der betyder, at han er landstræner for det danske kvindelandshold til 2021.

Pressemeddelelse fra DHF:

I sommeren 2015 skrev Klavs Bruun Jørgensen under på en treårig aftale med Dansk Håndbold Forbund, der gjorde ham til ny kvindelandstræner. Den aftale stod til udløb til sommer, hvorfor man har arbejdet på en forlængelse de seneste måneder. Torsdag morgen blev de sidste detaljer afklaret, og dermed blev kontraktforlængelsen signeret til stor glæde for Dansk Håndbold Forbund:

”Vi er rigtig tilfredse med, at vi har fået sat en underskrift på en ny kontrakt. Jeg skal ikke lægge skjul på, at vi er meget glade for det arbejde, Klavs har lavet med vores kvindelandshold de seneste par år og endnu gladere for, at han har sagt ja til at fortsætte det arbejde. Samtidig var det vigtigt for alle parter, at vi fik en afklaring, inden Klavs og holdet tog til VM, så den kontraktforlængelse ikke fyldte for meget i pressen,” siger sportschef i DHF, Morten Henriksen.

Sidste års plads i EM-semifinalerne vidnede om, at holdet for alvor er på rette vej, og landstræneren ser frem til at arbejde med landsholdet i de kommende år:

”Jeg er meget glad for at få lov til at fortsætte det arbejde, som jeg synes, vi er kommet rigtigt langt med allerede. Vi har fået samlet en super spændende gruppe, der tager store skridt til hver eneste samling. Det lover rigtig godt for de kommende år, og det er jeg glad for, at jeg kan være med til at følge til dørs,” siger landstræner Klavs Bruun Jørgensen.

Det er ikke kun sportschefen og landstræneren, der glæder sig over forlængelsen. Også spillerne er yderst tilfredse med at skulle arbejde sammen med Klavs Bruun Jørgensen i de kommende år.

”Det var rigtig dejligt at få nyheden om Klavs’ forlængelse. Vi ved, at Klavs er et varmt trænernavn, så vi har ventet og håbet på, at kontrakten blev forlænget, og det er dejligt, at det nu er på plads. I mine øjne er det det helt rigtige valg at forlænge aftalen med ham. Det betyder, at det gode arbejde, Klavs har lavet med først Søren og nu Lars, kan fortsætte, og vi sammen kan udvikle endnu mere på alle de gode ting, vi har gang i,” siger anfører for kvindelandsholdet, Stine Jørgensen.

Aftalen mellem Klavs Bruun Jørgensen og Dansk Håndbold Forbund løber til 31. maj 2021.

 

 

 

Skal vi ringe dig op?

Vil du i kontakt med CHJ Management eller en af vores profiler? Så udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op!

Ring mig op