Titel > Menu

Menu

Thomas Mogensen skifter til Skjern Håndbold i 2018

CHJ Management profil Thomas Mogensen skifter fra næste sæson tyske SG Flensburg-Handewitt ud med danske Skjern Håndbold.

Pressemeddelelse fra Skjern Håndbold:

Dansk Bundesliga-stjerne til Skjern i 2018

Skjern Håndbold har skrevet kontrakt med den danske europamester og Champions League-vinder Thomas Mogensen.

En af Danmarks allerbedste og mest succesrige bagspillere skifter til Skjern Håndbold fra næste sæson.

Thomas Mogensen vil fra sommeren 2018 og tre år frem spille i den grønne trøje.

Til den tid har han rundet langt over 500 kampe og 1.800 mål for sin nuværende tyske klub, Flensburg-Handewitt, som han har spillet for siden 2007.  

- Efter et langt og fantastisk udlandseventyr glæder jeg mig til igen at prøve kræfter med den danske liga. Det bliver fedt igen at opleve de danske fans på nært hold og at komme rundt i de danske haller, siger Thomas Mogensen.

Den 34-årige playmaker spillede 106 A-landskampe for Danmark, inden han stoppede på landsholdet for tre år siden. Han nåede blandt andet at vinde EM-guld, EM-sølv og VM-sølv i nationaldragten. Derudover har den fysisk stærke to-vejsspiller vundet Champions League, Cupwinners Cup og adskillige andre pokaltitler i sin lange karriere.

Fra næste sæson er målet at vinde titler med de forsvarende pokal- og vicemestre fra Skjern Håndbold.

- Skjern er en storklub med store ambitioner, fantastiske faciliteter og værdier som passer lige til min familie og jeg. Men jeg er absolut ikke kommet hjem til Danmark for bare at forlænge min karriere. Jeg er kommet for at kæmpe med om titlerne og give videre af min erfaring efter mange år i Bundesligaen, siger Thomas Mogensen.

Skjern Håndbolds bestyrelsesformand Carsten Thygesen kalder kontraktunderskrivelsen med eks-landsholdsspilleren for et ægte scoop.

- Da Thomas Mogensen meddelte os, at han havde besluttet sig for at skifte til Skjern Håndbold, var der kæmpe jubel på klubkontoret. Han er en international topklassespiller, der har opnået alt i sin karriere, og som stadig er ærgerrig efter endnu mere. Vi glæder os helt vildt til at se ham i vores grønne trøje,” siger Carsten Thygesen.

Fire fakta om Thomas Mogensen:
- Født i Odder i 1983
- Måler 187 cm og vejer 100 kg
- Har tidligere spillet i Odder, Viborg HK og GOG
- Har vundet knap 25 klub- og landsholdsmedaljer siden sin professionelle debut

 

 

 

Skal vi ringe dig op?

Vil du i kontakt med CHJ Management eller en af vores profiler? Så udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op!

Ring mig op