Titel > Menu

Menu

Jesper Jensen ny cheftræner i Team Esbjerg

 CHJ Management-profilen Jesper Jensen overtager cheftrænerposten i Team Esbjerg.

Jesper Jensen, 39 år, har indgået en aftale gældende for de næste tre sæsoner som cheftræner i Team Esbjerg, og han indtræder straks i sin nye funktion. Han blev lige efter nytår ansat som assisterende cheftræner for de næste to sæsoner, men tiltrådte allerede i slutningen af januar, da der var behov for at tilføre yderligere en træner på fuld tid. 

Skiftet på cheftrænerposten blev aktuelt, da Team Esbjerg valgte at afbryde samarbejdet med Lars Frederiksen efter næsten seks sæsoner. 

- Afskedigelsen af Lars Frederiksen kom bag på mig, og da jeg blev spurgt af ledelsen, havde jeg brug for betænkningstid. Min konklusion var, at der ikke rigtig var noget andet valg for mig. Med min fortid i Team Esbjerg, bolig og familie i byen og et spændende håndboldprojekt, som jeg gerne vil deltage i og lægge al min energi i at bygge videre på, talte meget for at sige ja til opgaven, siger Jesper Jensen.

Den tidligere topspiller i Skjern Håndbold gennem 13 sæsoner indledte karrieren på topniveau i Team Esbjerg og spillede i årene 1996-2000 i klubben. Efter den lange aktive karriere, der inkluderer 120 landskampe, blev han i 2013 cheftræner for Vejen EH i Dameligaen og året efter Aalborg Håndbold i herrernes liga. Siden januar har han været tilbage i kvindehåndbold. 

- Vi har været ramt af graviditeter og langvarige skader i denne sæson. Til den nye sæson får vi nye spillertyper ind, som bevidst er valgt, fordi de ikke er bange for at få lagt et pres på sig om at præstere. Jeg glæder mig til at være med til at opbygge en ny vinderkultur med den fremtidige trup, og det er ikke tilfældigt, at vi har hentet flere spillere i den norske mesterklub, Larvik. De skal bidrage til, at vi bliver en fast del af toppen i Primo Tours Ligaen og vinder medaljer, siger Jesper Jensen.

Bestyrelsesformand, Bjarne Pedersen, oplyser, at ledelsen allerede ved ansættelsen af Jesper Jensen betragtede ham som fremtidens mand i klubben. Forløbet af denne sæson og udsigten til en stærkt forandret spillertrup har fremskyndet generationsskiftet et par år.  

- Vores målsætning er uændret, at Team Esbjerg skal tilbage til toppen af dansk kvindehåndbold og spille med i Europa. Allerede i den nye sæson går vi hårdt efter at tilbageerobre det danske mesterskab. Vi er en klub med høje ambitioner, det har Jesper også, og jeg tror, vi passer godt sammen. Han er helt bevidst om, at han står over for en stor udfordring, siger Bjarne Pedersen.

Han varsler, at klubben forventer at præsentere en ny assistenttræner inden for kort tid. Endvidere er en af Jesper Jensens første opgaver at medvirke til, at Team Esbjerg får tilført yderligere en til to spillere til ligatruppen.

Jesper Jensen er gift med en af Team Esbjergs store profiler gennem tiderne både på og uden for banen, Lotte Haandbæk, og parret har tre børn. 

 

Skal vi ringe dig op?

Vil du i kontakt med CHJ Management eller en af vores profiler? Så udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op!

Ring mig op