Titel > Menu

Menu

Rasmus Lauge har forlænget sin kontrakt med SG Flensburg-Handewitt

CHJ Management profil Rasmus Lauge har valgt at forlænge sin kontrakt med den nordtyske klub SG Flensburg-Handewitt til sommeren 2021.

Pressemeddelelse fra SG Flensburg-Handewitt:

Langsigtet forpligtelse til SG - Kontraktforlængelse med Rasmus Lauge
 
I forbindelse med dagens hjemmekamp i gruppespillet i VELUX EHF Champions League mod den danske modstander Bjerringbro-Silkeborg annoncerede SG Flensburg-Handewitt endnu en personale-nyhed. Den danske bagspiller Rasmus Lauge forlængede i sidste uge sin kontrakt med SG Flensburg-Handewitt til sommeren 2021.
 
25-årige Lauge, der har båret trøje nummer 25 i SG Flensburg-Handewitt siden sæsonen 2015/2016, har på et tidligt tispunkt, inden hans tidligere kontrakt udløb i 2018, bundet sig langfristet til klubben, fansene og regionen.
 
Efter Bjerringbro-Silkeborg (2009-2013) og THW Kiel (2013-2015) er SG Flensburg-Handewitt den tredje professionelle klub for den danske landsholdsspiller, der bor med sin kæreste Sabrina i Handewitt. Før dagens kamp har ​​den sympatiske dansker allerede spillet 68 gange for SG og scoret 256 mål.
 
SG Flensburg-Handewitt direktør Dierk Schmäschke: "Jeg er glad og stolt over, at Rasmus Lauge fortsat vil engagere sig i vores klub og at vi kan offentliggøre denne banebrydende nyhed i dag. I sin hidtil korte tid har Rasmus Lauge bevist, hvor vigtigt han er for vores hold. Efter tilbageslaget med sin knæskade sidste år har han kæmpet sig tilbage på forbilledlig vis, og hans konsekvente professionelle indstilling og fremragende evner i spillet har været overbevisende."
 
SG Flensburg-Handewitt player Rasmus Lague: "Min kæreste Sabrina og jeg har siden det første sekund i SG Flensburg-Handewitt følt os hjemme. Den samlede pakke, med sportsligt og fagligt højt niveau, den familiære stemning og med vores hjemland Danmark lige i nærheden, passer perfekt til os. Jeg er glad for, at de kontraktlige forhold for fremtiden nu er på plads, så jeg kan koncentrere mig fuldstændig om det sportslige. Det er ikke kun i denne sæson, vi har store mål, og derfor skal vi fortsat arbejde hårdt."

 

Skal vi ringe dig op?

Vi du i kontakt med CHJ Management eller en af vores profiler? Så udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op!

Ring mig op