Titel > Menu

Menu

Johan Hansen forlænger med BSV

CHJ Management profil Johan Hansen har forlænget sin kontrakt med de danske mestre Bjerringbro-Silkeborg.

Pressemeddelelse fra BSV:

Bjerringbro-Silkeborg har forlænget kontrakten med endnu en af de spillere, der i sidste sæson var med til at sikre den midtjyske klub det danske håndboldmesterskab. Den 22-årige højre fløj Johan Hansen har udviklet sig til at være en af Danmarks bedste på positionen, og han har valgt at fortsætte hos de danske mestre frem til år 2021.

– Jeg er rigtig glad for at være i Bjerringbro-Silkeborg, og jeg føler, at det er det perfekte match for mig. Jeg får masser af spilletid på et tophold i Danmark, og jeg får lov til at spille europæisk håndbold. Som ung spiller kan man ikke forlange meget mere. Jeg tror, at Bjerringbro-Silkeborg også i de kommende år kommer til at være med i toppen af dansk håndbold, lyder det fra Johan Hansen, der mener, at Bjerringbro-Silkeborg er det rigtige sted for hans udvikling i de kommende år.

– Personligt vil jeg gerne blive mere stabil i mit spil. Jeg får en masse spilleminutter i denne sæson både i Danmark og i VELUX EHF Champions League, og det betyder ekstremt meget. Jeg vil gerne blive mere stabil og spille 60 minutter på et højt niveau hver gang.

Højre fløjen er oprindeligt født på Færøerne men flyttede i en ung alder til Danmark for at satse på håndbolden. For godt et år siden fik han debut på det danske A-landsholdet, og i sidste uge var han med det danske udviklingslandshold i Polen. Johan Hansen håber, at han i de kommende år kan opnå flere kampe for A-landsholdet.

– Det er en kæmpe drøm at få lov at spille på landsholdet igen, og at vælge Bjerringbro-Silkeborg og spille for et dansk tophold er et skridt i den retning. Det er drømmen at komme med til en slutrunde på et tidspunkt, og jeg håber, at jeg kan gøre en god figur for Bjerringbro-Silkeborg i de kommende sæsoner og spille mig tættere på landsholdet, fortæller fløjspilleren.

Johan Hansen kom til Bjerringbro-Silkeborg i år 2015 efter, at han havde etableret sig i den danske liga for Skanderborg. I sin første sæson i Bjerringbro-Silkeborg var han allerede en af profilerne på det hold, der vandt DM-guld, og i indeværende sæson har han allerede vist sig flot frem både i den hjemlige liga og ikke mindst i VELUX EHF Champions League, hvor han blandt andet er blevet udvalgt til rundens hold. Bjerringbro-Silkeborg-træner Peter Bredsdorff-Larsen roser fløjens udvikling og er glæder sig over, at han bliver hos de danske mestre frem til år 2021.

– Johan Hansen har været i gennem en fantastisk udvikling i Skanderborg, og den udvikling har han fortsat her i Bjerringbro-Silkeborg. Johan spiller nu på et internationalt niveau, og det har vi både set i de afgørende kampe i sidste sæson og i VELUX EHF Champions League i denne sæson.

– Johan har allerede i en tidlig alder været et stort talent, og han har forudsætningerne for at blive rigtig dygtig. Han ser hver dag som en mulighed for at blive bedre, og i øjeblikket udvikler han sig særligt på de tekniske, taktiske og fysiske parametre. Johan er en meget vellidt spiller, der altid møder op med stor optimisme og tro på egne og holdet evner, roser Peter Bredsdorff-Larsen.

 

Skal vi ringe dig op?

Vi du i kontakt med CHJ Management eller en af vores profiler? Så udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op!

Ring mig op