Titel > Menu

Menu

Nikolaj Markussen forlænger med BSV

For tiden storspiller Nikolaj Markussen for Bjerringbro-Silkeborg, og nu har bagspilleren valgt at forlænge kontrakten med de danske mestre. I VELUX EHF Champions League, 888Ligaen og senest i pokalkvartfinalen har Nikolaj Markussen leveret på et tårnhøjt niveau, og indtil år 2020 har Bjerringbro-Silkeborg glæde af storskyttens kompetencer. Markussen er glad for at blive.

– Ikke bare rent håndboldmæssigt men også alt omkring klubben gør, at Bjerringbro-Silkeborg er et rigtig fint match for mig og min familie. Jeg har det rigtig godt i Bjerringbro-Silkeborg både på banen men ikke mindst udenfor med folkene omkring klubben, sponsorerne og så videre. Der er styr på tingene og en stor ro omkring Bjerringbro-Silkeborg, og det er svært at hamle op med selv for en stor udenlandsk klub, fortæller Nikolaj Markussen.

Den 28 årige venstre back var med til at vinde EM-guld for det danske landshold i år 2012, og han har tidligere optrådt for den spanske storklub Atletico Madrid. Markussen skiftede i år 2015 til Bjerringbro-Silkeborg fra Skjern, og siden har hans håndboldspil kun flyttet sig i en positiv retning.

– Jeg føler mig godt tilpas, og når jeg gør det, så fungerer det også på banen. Jeg har fundet ind i en god rytme sammen med resten af holdet. Det er et homogent hold og et rart sted at være.

– Da jeg kom til Bjerringbro-Silkeborg havde jeg en plan om, at jeg skulle tilbage på det niveau, som jeg vidste, at jeg havde. Det tog lige det første halve år, men nu går det godt, og det håber jeg, at jeg kan bygge videre på, siger den 211 centimeter høje venstre back, der i sommer vandt sit første danske mesterskab og håber at vinde flere titler i sine kommende år i Bjerringbro-Silkeborg.

– Nu fik vi åbnet pokalskabet i sommer, og så handler det bare om at fylde så meget derind som muligt. Jeg håber, at Bjerringbro-Silkeborg kan konsolidere sin plads i toppen af dansk håndbold.

Nikolaj Markussen har fået en rigtig central rolle på Bjerringbro-Silkeborgs hold, og hos de danske mestre er glæden stor over at have forlænget kontrakten med Nikolaj Markussen. Cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen mener, at Nikolaj Markussen også i de kommende år vil være en stor profil for Bjerringbro-Silkeborg.

– Det er en rigtig god nyhed for os. Nikolaj Markussen er en international topspiller, som over en lang periode har spillet på et rigtig højt niveau, og som særligt i de afgørende kampe har gjort en forskel for Bjerringbro-Silkeborg.

– Nikolaj har altid haft fantastiske forudsætninger, fordi han angrebsmæssigt kan det meste i forhold til både gennembrud og skud fra distancen. Nikolaj Markussen og Bjerringbro-Silkeborg har vist sig at være et godt match, og Nikolaj er garant for, at vi vil se Bjerringbro-Silkeborg fastholde sin position i toppen af dansk håndbold. Han er samtidig en profil, der kan bidrage til, at vi kan konkurrere på internationalt plan, fortæller Bredsdorff-Larsen.

 

Skal vi ringe dig op?

Vi du i kontakt med CHJ Management eller en af vores profiler? Så udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op!

Ring mig op