Titel > Menu

Menu

Team Esbjerg styrker sportslig ledelse med Jesper Jensen fra næste sæson

Team Esbjerg har med virkning fra næste sæson indgået en toårig aftale med Jesper Jensen, der bliver assisterende cheftræner. Den 39-årige tidligere topspiller i Skjern Håndbold gennem 13 sæsoner vender dermed tilbage til den klub, hvor han spillede i årene 1996-2000.

- Ud fra mange parametre – kendskabet til klubben og spillerne, det spændende håndboldprojekt, tilbagevenden til kvindehåndbold og hensynet til min familie – bliver det fedt at komme til Team Esbjerg. Jeg har længe haft lyst til at arbejde sammen med Lars Frederiksen, som jeg havde et fint forhold til, da jeg selv var cheftræner i Vejen, og han var i Esbjerg. Jeg kommer med ny energi og erfaring fra højeste niveau som både spiller og træner, og sammen håber jeg, vi kan skabe et træningsmiljø, der kan tiltrække de bedste spillere i Norden til klubben, siger Jesper Jensen.

Han er gift med en af Team Esbjergs store profiler gennem tiderne, Lotte Haandbæk, der var assistenttræner for Lars Frederiksen i hans første sæsoner i Team Esbjerg og fortsat er i klubben. Jesper Jensen afløser Lars Krogh Jeppesen, der er i gang med sin tredje sæson i det succesfulde trænerteam, der i fjor stod bag det første danske mesterskab.

- Først vil jeg gerne fremhæve, at Lars Krogh Jeppesen har gjort et fantastisk arbejde i Team Esbjerg og har sin store andel i, at vi er nået så langt. Han fortsætter sit arbejde til udgangen af sæsonen. Dernæst er jeg meget glad for, at det er lykkedes at knytte Jesper Jensen til holdet i de kommende to sæsoner. Han kommer med nye impulser og nye ideer fra sit virke på højt niveau som både spiller og træner. Jesper er en kapacitet, han bor i byen, og han har gennem årene færdedes meget i klubben og kender forholdene, siger sportschef Thomas Hylle.

Lars Krogh Jeppesen har været ansat på deltid i Team Esbjergs trænerteam, og han ophører til sommer i klubben i bedste forståelse.

-Jeg har i mine snart tre år i Team Esbjerg fået klubben ind under huden og ønsker den og alle involverede det bedste for fremtiden. For mig er det en naturlig udvikling, at en klub af den størrelse ønsker et helt trænerteam på fuld tid, og det glæder mig, at det er lykkedes at tiltrække en dygtig og kompetent person til jobbet. Men inden jeg slutter, ser jeg altså frem til fire-fem meget spændende måneder. Vent og se, om vi ikke - trods de aktuelle udfordringer -får hængt en form for metal om halsen, siger Lars Krogh Jeppesen.

Ansættelsen af Jesper Jensen på fuld tid sker for at styrke den sportslige ledelse i klubben. Efter den lange karriere på topniveau, som også indbefatter 120 landskampe, blev han i 2013 cheftræner for Vejen EH i Dameligaen og året efter Aalborg Håndbold, hvor han ophørte i marts 2016. Herefter har han arbejdet for DR som ekspertkommentator og i tv-produktioner relateret til håndbold samt brugt mere tid på familien, der ud over Lotte består af en datter på 10 år og to sønner på otte og fem år.

Team Esbjergs bestyrelsesformand, Bjarne Pedersen, fremhæver, at klubben med det nye trænerteam tager endnu et skridt i retning af at fastholde og udbygge den sportslige position i toppen af dansk og europæisk kvindehåndbold.

- Vi sender et meget stærkt signal ved at ansætte Jesper Jensen som assisterende cheftræner på fuld tid. Han vil allerede nu blive inddraget i arbejdet med at sammensætte det hold, der i de kommende år skal indfri de sportslige forventninger, siger Bjarne Pedersen.

 

Skal vi ringe dig op?

Vi du i kontakt med CHJ Management eller en af vores profiler? Så udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op!

Ring mig op