Titel > Menu

Menu

Lasse Svan forlænger med SG Flensburg-Handewitt!

Under rasende bifald gav SG-direktør Dierk Schmäschke onsdag aften en forlængelse af kontrakten til højrefløjen og den regerende olympiske mester, Lasse Svan Hansen. Umiddelbart før kickoff af kampen i VELUX EHF Champions League mod den spanske topklub FC Barcelona, var der gode nyheder til alle SG-fans. Mindst tre år mere, indtil juni 2020, bærer Lasse Svan trøjen med ​​SG Flensburg-Handewitt's logo.

Den 33-årige olympiske mester, der i 2008 skiftede den danske 1. division ud med Bundesligaen, kan allerede nu prale af en stor og succesfuld karriere. Udover sine 383 SG-kampe, hvori han har scoret 1591 mål, har han været med til at vinde DHB Cup i 2015 og Champions League i 2014. Han er blevet tysk vicemester i 2012, 2013 og 2016, vice DHB Pokal vinder 2011, 2012, 2013, 2014 og 2016, og meget mere!
Med det danske landshold kronede han sin karriere med dette års olympiske guld i Rio, hvor han også blev udpeget til turneringens Allstar-hold.

SG-direktør Dierk Schmäschke:
"Vi er glade for, at Lasse vil tage ydeligere tre år i SG Flensburg-Handewitt. Samtalerne med Lasse har været meget ligetil, og det forlængede samarbejde er et gensidigt ønske. Lasse har udviklet sig meget gennem årene her i Flensburg og er blevet en central spiller i truppen - han er også vokset til en fast størrelse på det danske landshold. Efter min mening er han helt klart en af de bedste spillere i verden på sin position."
 
SG-træner Ljubomir Vranjes:
"Jeg ser frem til fortsat at arbejde med Lasse i de næste tre år. Lasse er såvel i angreb som forsvar en af de bedste højrefløje i verden og har i årevis præsteret på et utroligt topniveau. Jeg er sikker på, at han også kan bevarer dette niveau og sin vilje i de kommende år."
 
SG-spiller Lasse Svan:
"Min familie og jeg har altid følt os utroligt godt tilpas her i Flensburg - både mht. det sportslige setup i SG, men også i forhold til familiemiljøet. Derfor er jeg stolt over, at jeg skal spille yderligere tre år for denne klub, og jeg håber, at jeg sammen med resten af holdet og de fantastiske fans, som vi har i ryggen, kan vinde flere titler til klubben."

Skal vi ringe dig op?

Vi du i kontakt med CHJ Management eller en af vores profiler? Så udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op!

Ring mig op