Titel > Menu

Menu

Søndergaard forlænger med 3 år

PRESSEMEDDELELSE

Skjern, d. 6. december 2015
Ligaprofil bliver i Skjern
Kasper Søndergaard har forlænget sin kontrakt med Skjern Håndbold for tre år, og samtidig flytter han sammen med familien fra Aarhus til Skjern.
Han ligger både øverst på assist- og topscorerlisten for Skjern, og med sin enorme rutine fra mere end et årti på landsholdet og deltagelse i 11 slutrunder er Kasper Søndergaard både på og uden for banen en yderst vigtig brik på Skjern-holdet.
Den 34-årige højreback, der lige nu er i gang med sin femte sæson for klubben, har netop sat sin underskrift på en kontrakt for yderligere tre sæsoner hos sidste sæsons tredobbelte medaljevindere.
- Jeg er utrolig glad for at være i Skjern, og da jeg fik muligheden for at forlænge, var jeg slet ikke i tvivl. Vi er blevet et af de hold, der ligger i toppen hvert eneste år, og sammen med mine holdkammerater vil jeg gerne være med til at sørge for, at vi bliver ved med det, siger Kasper Søndergaard.
Bytter Aarhus ud med Skjern
Siden han begyndte i klubben tilbage i 2011, har han flere gange om ugen taget den lange tur tværs over Jylland for at komme fra bopælen i Aarhus til arbejdspladsen i Skjern. Den tur slutter også snart, for på grund af kontraktforlængelsen flytter Kasper Søndergaard sammen med sin hustru og deres søn til Vestjylland.
- Nu har jeg kørt frem og tilbage i snart fem år, så jeg synes det er på tide, at vi flytter til Skjern. Det giver mig mulighed for at bruge meget mindre tid i bilen og mere tid sammen med min søn. Så kommer jeg også tættere på det hele omkring klubben, og jeg er sikker på, at både familien og jeg bliver glade for at bo i Skjern, siger Søndergaard.
En rutineret klassespiller
I Skjern Håndbolds bestyrelse er der både stolthed og glæde over, at den rutinerede højreback også i de kommende tre sæsoner har valgt Skjern Håndbold som arbejdsgiver.
- Selvfølgelig er vi stolte af, at vi kan holde på en stor profil som Kasper. Det er med til at skabe kontinuitet, og når målsætningen for klubben altid er at være med i kampen om medaljer, er det vigtigt med en rutineret klassespiller som ham, siger Carsten Thygesen, der er bestyrelsesformand i Skjern Håndbold.
Kasper Søndergaard har indtil videre en imponerende håndboldkarriere bag sig. På landsholdet har han spillet 159 kampe, scoret 339 mål og blandt andet vundet både EM-guld og VM-sølv to gange. I Skjern har han i sine hidtil 170 kampe vundet 1 x pokal guld, 1 x pokalsølv, 1 x DM-sølv, 1 x DM-bronze og 1 x EHF-Cup bronze.

ks

Skal vi ringe dig op?

Vil du i kontakt med CHJ Management eller en af vores profiler? Så udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op!

Ring mig op