Titel > Menu

Menu

Nikolaj Markussen skifter til BSV

Onsdag i forbindelse med Bjerringbro-Silkeborgs kamp mod Aalborg Håndbold kan den midtjyske klub præsentere lidt af et scoop. Til næste sæson får Bjerringbro-Silkeborg nemlig tilgang af en af Danmarks absolut bedste bagspillere. Nikolaj Markussen har underskrevet en toårig kontrakt med midtjyderne, og den 211 centimeter høje venstre back glæder sig til at tørne ud i den sorte trøje.

"Bjerringbro-Silkeborg er en spændende klub med en rigtig dygtig træner og en stærk trup. Det er et hold, der spiller på et rigtig højt niveau, og det har de også vist i denne sæson med deres tredjeplads på trods af deres mange skader. Kan vi få en sæson uden skader næste år, synes jeg, at det ser rigtig spændende ud", siger Nikolaj Markussen om sin kommende klub, hvor samtaler med cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen har givet ham et rigtig godt indtryk af den rolle, han vil få på holdet.

"Det er et spændende sportsligt projekt, hvor jeg er tiltænkt en meget fremtræden rolle på venstre back, og det glæder jeg mig selvfølgelig til. Så handler det for mig bare om at forvalte den efter bedste velgående".

Markussen skifter til Bjerringbro-Silkeborg fra ligarivalerne fra Skjern Håndbold, og tidligere i karrieren har han også optrådt for Nordsjælland Håndbold i den danske håndboldliga og for den tidligere storklub BM Atletico Madrid i Spanien. Bagspilleren, der mere end noget andet er kendt for sin højde og sit gode skud, har spillet 48 A-landskampe for Danmark.

Den internationale rutine som 27-årige Markussen har opbygget gennem karrieren, glæder man sig til at få gavn af i Bjerringbro-Silkeborg. Her har man i denne sæson på grund af skader til centrale spillere virkelig savnet en venstre back med skudkræft, og det er lige netop det, som Nikolaj Markussen kan tilføre holdet.

"Vi er utrolig glade for, at Nikolaj Markussen har valgt os i de kommende sæsoner. Vi har manglet en dimension i vores spil i denne sæson, fordi vi har været uden venstre back, og lige netop den dimension kan vi lægge oven på vores spil med Markussen på holdet", lyder det fra en glad Peter Bredsdorff-Larsen, cheftræner i Bjerringbro-Silkeborg.

"Det er en stor dansk profil, som vi kan tilføre holdet, og jeg ser Nikolaj Markussen og Bjerringbro-Silkeborg som et perfekt match. Vi vil få Markussen at se på et rigtig højt niveau, og med ham på holdet er vi et skridt længere på vejen mod at få det nye Bjerringbro-Silkeborg-hold op i den absolutte top i dansk håndbold".

Nikolaj Markussen tiltræder i Bjerringbro-Silkeborg den 1. juli 2015, og hans kontrakt løber frem til sommeren 2017.

Markussen BSV web

På billedet ses fra venstre Christian Henriksen (CHJ Management), Nikolaj Markussen og Jesper Schou (direktør Bjerringbro-Silkeborg Håndbold).

 

Skal vi ringe dig op?

Vi du i kontakt med CHJ Management eller en af vores profiler? Så udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op!

Ring mig op