Titel > Menu

Menu

Klavs Bruun Jørgensen ny dansk kvindelandstræner

Dansk Håndbold Forbund kan i dag præsentere kvindelandsholdets nye trænerteam, og det er Klavs Bruun Jørgensen, der fra 1. juni 2015 og tre år frem skal stå i spidsen for kvindelandsholdet, mens Søren Herskind overtager jobbet som assistenttræner. Klavs Bruun Jørgensen skal varetage landstrænerjobbet på fuld tid, og han er derfor blevet frikøbt fra sin nuværende arbejdsplads, Team Tvis Holstebro.

"Vi er både glade for og stolte over at det er lykkedes at tilknytte Klavs Bruun Jørgensen som ny landstræner for kvindelandsholdet, og vi vil i den forbindelse takke hans nuværende arbejdsgiver, Team Tvis Holstebro, for et godt samarbejde i forbindelse med forhandlingerne," siger DHF's sportschef Ulrik Wilbek, der peger på et udbytterigt samarbejde mellem Klavs Bruun Jørgensen og den nyudnævnte assistenttræner.

"Søren Herskind er det perfekte supplement som assistenttræner, for han mestrer de ting, der ikke interesserer Klavs Bruun Jørgensen mest, og vi forventer os derfor meget af det kommende trænerteam."

CHJ Management har som agent for Klavs Bruun Jørgensen forhandlet kontrakten på plads.

 

KBJ web

Skal vi ringe dig op?

Vil du i kontakt med CHJ Management eller en af vores profiler? Så udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op!

Ring mig op