Titel > Menu

Menu

Jacob Bagersted skifter til SønderjyskE

CHJ Management profil Jacob Bagersted skifter til SønderjyskE Herrehåndbold

SønderjyskE Herrehåndbold har skrevet en treårig kontrakt med stregspilleren Jacob Bagersted, der får Broager Sparekasse Skansen som hjemmebane fra sommeren 2022.

Sportsdirektør Simon Hajdu Lindhardt er begejstret for, at Bagersted har valgt at fortsætte karrieren i SønderjyskE.

- Jeg er rigtig stolt over, at vi som klub er kommet til et sted, hvor spillere med Jacob Bagersteds niveau og kvalitet finder det attraktivt at komme til SønderjyskE, selv om de stadig har muligheden for at blive i Tyskland nogle flere år. Med Bagersted har vi som klub fået en stregspiller af international klasse, og jeg glæder mig til, at han tager SønderjyskE trøjen på og bliver en lyseblå kriger, der sammen med sine holdkammerater skaffer en masse point til SønderjyskE, siger Simon Hajdu Lindhardt.

Sportsdirektøren ser det som et kvalitetsstempel, at Jacob Bagersted har været meget grundig i sin research af sin nye klub – men også den landsdel, han flytter til.

- Det har været en spændende, længere periode, hvor jeg har haft en god dialog med Jacob Bagersted og hans agent Christian Henriksen. Han har over tid vist en større og større interesse for SønderjyskE-projektet, og jeg glæder mig rigtig meget til at opleve ham inde på banen, men med vores dialog igennem lang tid ser jeg faktisk også mindst lige så meget frem til at have ham i klubben uden for stregerne, siger Simon Hajdu Lindhardt. 

Jacob Bagersted, der spiller sæsonen færdig i Frisch Auf Göppingen, hvor han er anfører, ser frem til sommerens skifte til SønderjyskE, som også indbefatter en flytning til Sønderborg for hele familien.

- Jeg er og har været rigtig glad for min tid i Tyskland, som har givet mig en masse gode oplevelser. Nu glæder jeg mig til efter denne sæson sammen med min kone og mine to døtre at flytte til Sønderborg. Vi er som familie gået all in i at skulle spille for SønderjyskE og er allerede godt i gang med at købe hus i Sønderborg.

Skal vi ringe dig op?

Vi du i kontakt med CHJ Management eller en af vores profiler? Så udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op!

Ring mig op