Titel > Menu

Menu

Johan Hansen skifter til SG Flensburg-Handewitt

CHJ Management profil Johan Hansen skifter til SG Flensburg-Handewitt fra den kommende sæson, hvor han erstatter en anden CHJ Management profil, Lasse Svan, der stopper karrieren.

Pressemeddelelse fra SG Flensburg-Handewitt:

Efter højre fløjen Lasse Svan har besluttet sig for at indstille karrieren, har SG Flensburg-Handewitt nu fundet en erstatning fra 2022/23 sæsonen. Den danske landsholdsspiller Johan Hansen flytter til klubben fra Bundesliga rivalerne TSV Hannover-Burgdorf.

 

Efter Lasse Svan i sidste uge offentliggjorde sin beslutning om at indstille karrieren efter denne sæson, er afløseren på højre fløj nu på plads. Johan Hansen fra TSV Hannover-Burgdorf flytter til Flensborg Fjord fra den kommende sæson på en 3-årig kontrakt til sommeren 2025. Hansen havde en scoringsprocent på 70 i sidste sæson og har i denne sæson indtil videre spillet 37 Bundesliga kampe. Den danske landsholdsspiller, som kommer fra Færøerne, har været på den nordtyske klubs radar i flere år, og sammen med Marius Steinhauser skal han danne en højre fløj duo, efter Lasse Svans æra er ovre.

Da Johan Hansen var 4 år gammel begyndte han at spille håndbold i den færørske klub Kyndil Torshavn. Som 16-årige flyttede han til Skanderborg Håndbold Elite Akademi i Danmark. I 2015 skiftede han til Bjerringbro-Silkeborg Håndbold, som han deltog i EHF Champions League med i 2016/17. Den 27-årige spiller skiftede til TSV Hannover-Burgdorf i 2020 og er med 146 mål top scorer for klubben. Hansen har spillet for det danske landshold siden 2013. Med 14 mål var han en del af at gøre Danmark til verdensmestre ved VM i Egypt i januar. Under OL i Tokyo vandt han sølv og blev dermed den første olympiske medaljevinder fra Færøerne.

"Jeg er meget glad for, Johan har valgt os," siger cheftræner Maik Machulla og fortsætter: "Efter Lasse tog sin beslutning om at stoppe karrieren efter denne sæson, kiggede vi på en afløser. Johan er en af de bedste på sin position og passer perfekt til vores spilfilosofi. Under hans tid i Hannover har han bevist hans kvaliteter. Sammen med Marius Steinhauser udgør han en perfekt højre fløj duo, som jeg ser meget frem til at arbejde sammen med.

"Det er en stor drøm, der kommer i opfyldse. Jeg vil gerne fortsætte den store tradition for succesfulde danske højre fløje i SG Flensburg-Handewitt, og jeg ser meget frem til at opleve de fantastiske fans i denne traditionsklub. Jeg kender allerede en del spillere fra det danske landshold, og jeg ser frem til at blive en del af så godt et hold, som jeg forhåbentligt kan fejre mange store succeser med," siger Johan Hansen.

Skal vi ringe dig op?

Vil du i kontakt med CHJ Management eller en af vores profiler? Så udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op!

Ring mig op