Titel > Menu

Menu

Nikolaj Markussen skifter til TTH Holstebro

CHJ Management profil Nikolaj Markussen skifter fra den ungarske storklub Telekom Veszprém til TTH Holstebro denne sommer.

 

 

Den 32-årige venstre back, som kom til Telekom Veszprém fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold før denne sæson, har underskrevet en 5-årig kontrakt med den danske ligaklub TTH Holstebro. Han afløser Aaron Mensing, der skifter til SG Flensburg-Handewitt denne sommer.

"Det er en stor dag i klubben. Vi siger goddag til en international topspiller på en 5-årig kontrakt. I Nikolaj Markussen får vi en erfaren spiller, som kan spille med på allerhøjeste niveau og som besidder helt unikke kompetencer. At en så stærk profil vælger TTH Holstebro gør os stolte," siger TTH-direktør John Mikkelsen i en pressemeddelelse fra klubben.

"TTH Holstebro har konsolideret sig flot i toppen af den danske liga, og et stærkt fundament er på plads. Klubben er klar til at tage det næste skridt, og det vil jeg rigtig gerne være en del af. Efter en samtale med klubbens ledelse var det meget tydeligt for mig, at min fremtid lå i TTH Holstebro”, siger Nikolaj Markussen, der har erfaring fra blandt andet Atletico Madric, Skjern Håndbold og Bjerringbro-Silkeborg.

 

 

 

Skal vi ringe dig op?

Vil du i kontakt med CHJ Management eller en af vores profiler? Så udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op!

Ring mig op