Titel > Menu

Menu

Aaron Mensing skifter til SG Flensburg-Handewitt

CHJ Management profil Aaron Mensing skifter denne sommer fra TTH Holstebro til den tyske Bundesliga klub SG Flensburg-Handewitt på en 2-årig aftale.

 

Presse meddelelse fra SG Flensburg-Handewitt:

 

En erstatning for Lasse Møller er fundet
SG Flensborg-Handewitt henter Aaron Mensing

En erstatning for den skadede SG-spiller Lasse Møller er fundet. SG Flensborg-Handewitt henter det danske talent med Flensborg rødder Aaron Mensing fra TTH Holstebro. Den 23-årige har underskrevet en to-årig kontrakt indtil juli 2023.

Valgt til årets hold

Venstre backen fra Sønderborg imponerede i denne sæson med sin præstation i den danske liga. I 33 kampe scorede Mensing 176 mål for TTH Holstebro og blev en del af sæsonens All-Star hold. Højrehåndsspilleren, der voksede op i Rinkenæs, spillede for SG Flensborg-Handewitt indtil han var 12 år og skiftede til SønderjyskE, hvor han etablerede sig i den danske liga.

For nylig stod Mensing over for en vanskelig beslutning, fordi den 23-årige spiller både har et dansk og et tysk pas, da han tilhører det tyske mindretal i Danmark. Mensing besluttede sig for at spille for det danske landshold, hvor han spiller sammen med sine nye holdkammerater Simon Hald, Lasse Svan og Mads Mensah og fik sin debut mod Finland i maj.

Imponerende power

”Aaron har vist store kvaliteter i denne sæson. Vi har holdt øje med ham i lang tid og kendte til hans talent," siger SG-cheftræner Maik Machulla. ”Han spillede for SG, da han var ung og kender klubben. Vi er meget glade for, at han besluttede sig for at komme til SG, efter at Lasse Møller blev skadet, og at han vil støtte os i bagkæden i to år. Jeg anser ham for at være et absolut toptalent på sin position, og for et par måneder siden anbefalede jeg ham til Alfred Gislason, da han også er tysk statsborger. I mellemtiden har han dog besluttet sig for Danmark, hvilket er en skam for tysk håndbold. Vi var i stand til at overbevise ham om SG og Flensborg, og det er vi meget glade for. Endnu en gang lykkedes det os at overbevise en spiller med et stort potentiale om at komme til SG."

Ideel løsning

"Aaron var vores absolutte førsteprioritet", forklarer SG-direktør Dierk Schmäschke. ”Som sønderborgenser kender Aaron Flensborg og spillede her i årevis som ungdomsspiller. Med et fremragende arbejde fra vores hold og vores trænerteam var vi i stand til at sikre os endnu et toptalent til SG, som endda lærte håndboldens ABC i Flensborg. Dette fjerner al pres fra Lasse Møller, som kan koncentrere sig fuldt ud om sin genoptræning. Aaron har et stort potentiale og vil være i stand til at hjælpe os med sine kvaliteter."

En drengedrøm er gået i opfyldelse for Aaron Mensing: ”Det har været min drøm at spille for SG Flensborg-Handewitt i lang tid. Mange store danske spillere har spillet for SG, og jeg vil gerne blive en del af denne historie. For mig er det næste skridt i min udvikling. Jeg tror, ​​at jeg kan lære rigtig meget på dette hold med så mange topklassespillere, og på samme tid kan jeg støtte dem. Jeg ser virkelig frem til samarbejdet."

 

Skal vi ringe dig op?

Vil du i kontakt med CHJ Management eller en af vores profiler? Så udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op!

Ring mig op