Titel > Menu

Menu

Martin Larsen vender hjem til Aalborg

Efter et udenlandsophold i Frankrig og Tyskland vender CHJ Management-profil Martin Larsen hjem til Aalborg Håndbold til sommer.

Pressemeddelelse fra Aalborg Håndbold:

28-årige Martin Larsen tiltræder fra sommeren 2021 på en 3-årig kontrakt, og han vender dermed hjem til barndomsklubben efter tre sæsoner i udlandet.

 
Martin slår i dag sine folder i den tyske Bundesliga for SC DHfK Leipzig, hvor han tiltrådte sidste sommer efter to sæsoner i franske PAUC.
 
Den venstrehåndede bagspiller har fået hele sin håndboldopvækst i Aalborg Håndbold, og inden sit skifte til udlandet nåede Martin mere end 200 kampe og 700 mål for klubben, mens han også har været med til at vinde to DM-titler.
 
Han får nu rig mulighed for at udbygge de fine statistikker, og det er noget, der glæder cheftræner Stefan Madsen.
 
- Jeg er utrolig glad for, at Martin vender hjem til Aalborg Håndbold. Han er en spiller med et kæmpe fighterhjerte, der samtidigt besidder store kvaliteter i begge ender af banen. Han har udviklet sit spil yderligere i udlandet, og med hans kendskab til klubben og ikke mindst spillemæssige evner er jeg sikker på, at han bliver en vigtig brik i jagten på at opnå vores mål, siger Stefan Madsen.
 
- Jeg glæder mig virkelig meget til at trække Aalborg-trøjen over hovedet igen. Mine sæsoner i udlandet har været meget lærerige, men jeg har hele tiden haft en ambition om at vende tilbage til Aalborg Håndbold en dag. Timingen var god for begge parter på nuværende tidspunkt, og det føles som det helt rigtige skridt for mig. Jeg har selvfølgelig fulgt klubben tæt de seneste sæsoner, og det har virkelig været spændende at følge den fortsatte udvikling. Det ser jeg frem til at blive en del af, og jeg kan ikke vente med igen at skulle tørne ud foran de mange fantastiske fans, siger Martin Larsen. 

 

Skal vi ringe dig op?

Vil du i kontakt med CHJ Management eller en af vores profiler? Så udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op!

Ring mig op