Titel > Menu

Menu

Torbjørn Bergerud skifter til GOG

CHJ Management profil Torbjørn Bergerud skifter tyske SG Flensburg-Handewitt ud med danske GOG fra den kommende sæson.

Pressemeddelelse fra GOG:

Norsk landsholdsstjerne til GOG

Når sæsonen 21/22 sættes i gang, er den norske målmand Torbjørn Bergerud blandt medlemmerne i GOG-truppen. 27-årige Bergerud, der var blandt de bærende kræfter for Norge ved VM i Egypten, skifter fra Flensburg-Handewitt på en etårig aftale.

"I GOG er vi meget stolte, og vi er fantastisk glade for, at vi kan tilknytte et så stort internationalt topnavn til klubben. Det vidner om, at vi bliver anerkendt blandt de bedste spillere i verden som tophold på nationalt plan, og at klubben også har et godt navn i Europa. Aftalen er kommet i hus i rigtigt godt samarbejde med CHJ Management," siger GOG-direktør Kasper Jørgensen om kontrakten.

Torbjørn Bergerud kender udmærket GOG i forvejen, da han før skiftet til Flensburg-Handewitt, spillede i to sæsoner for TTH Holstebro i den danske liga.

"GOG er en klub, der spiller hurtig og god håndbold, og jeg er sikker på, at det kan være med til at udvikle mig som spiller. Desuden er GOG blandt topholdene i Danmark, og det var vigtigt for mig at komme til en klub, der skal spille med om titlerne. Jeg synes, at truppen ser meget stærk ud, og GOG har alle muligheder for at spille med om guldet," siger Bergerud om skiftet til den sydfynske klub, hvor han også ser frem til at spille på hjemmebane.

"Det er en lille og kompakt arena, hvor tilskuerne kommer meget tæt på. Det giver en god ramme omkring kampene, og jeg har altid syntes, at det var sjovt at spille i Gudme," lyder det videre fra Torbjørn Bergerud, der har 94 norske landskampe på sit CV.

Klubskiftet betyder, at Bergerud igen bliver holdkammerat med Anders Zachariassen, som han har spillet med i Flensburg-Handewitt, og indtil da kan nordmanden få tips og tricks om Gudme fra sine nuværende holdkammerater Lasse Møller, Lasse Svan, Magnus Jöndal og Gøran Søgard Johannesen, der alle har en fortid i i den gule trøje.

"Jeg tror ikke, at det er tilfældigt, at der er en forbindelse mellem Flensburg og GOG. Det er to klubber, der gerne vil spille hurtig håndbold, og på den måde minder de meget om hinanden," konstaterer Torbjørn Bergerud.

 

Skal vi ringe dig op?

Vil du i kontakt med CHJ Management eller en af vores profiler? Så udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op!

Ring mig op