Titel > Menu

Menu

René Toft Hansen skifter til Bjerringbro-Silkeborg

CHJ Management profil René Toft Hansen skifter til den kommende sæson tilbage til Danmark til Bjerringbro-Silkeborg, hvor han har underskrevet en 3-årig kontrakt til sommeren 2023.

Pressemeddelelse fra Bjerringbro-Silkeborg:

Bjerringbro-Silkeborg henter René Toft Hansen

Stregspilleren René Toft Hansen skifter den portugisiske liga ud med den danske, når han efter sommerpausen bliver en del af truppen i Bjerringbro-Silkeborg.

 

Han har tidligere spillet for Viborg HK, KIF Kolding, AG København, THW Kiel, Veszprém og S.L. Benfica. Men denne sommer dribler René Toft Hansen hjem til Danmark og trækker i træningstøjet hos Bjerringbro-Silkeborg.

Forsvarskæmpen har sat sin signatur på en tre-årig kontrakt med den midtjyske klub, så han bliver en del af holdet fra den kommende sæson og frem til sommeren 2023.

 

”Jeg havde egentlig et år tilbage af min kontrakt i Benfica, men så ramte covid-19. Som mange andre er Benfica hårdt ramt, så der skal skæres en del i budgettet. Det gav mig en mulighed for at komme ud af kontrakten før tid,” fortæller René Toft Hansen om baggrunden for hans farvel til portugisisk håndbold.

 

”Vi har været rigtig glade for at være hernede, men med usikkerheden omkring covid-19 både håndboldmæssigt, men også familiemæssigt i forhold til, hvordan vores hverdag ville blive hernede, og om vi overhovedet ville kunne få besøg hjemmefra, så følte vi, at det var et godt tidspunkt at komme hjem til Danmark igen efter otte år i udlandet,” siger stregspilleren.

 

En stærk klub

 

”Jeg er utrolig glad for, at Bjerringbro-Silkeborg trods en svær og usikker tid var klar på at lave en tre-årig aftale. Bjerringbro-Silkeborg har i en lang årrække vist, at de hører til i toppen af dansk håndbold, og det ønsker jeg at være en del af. Klubben har næste år et spændende hold, og det var vigtigt for mig at komme hjem til et hold, som kan vinde mesterskabet,” siger René Toft Hansen.

 

”Jeg kender klubben, Peter og mange af spillerne rigtig godt. For mig er Bjerringbro-Silkeborg en stærk og sund klub med en stærk sponsorkreds og stor opbakning fra fansene, og det glæder jeg mig til at blive en del af,” siger forsvarskæmpen.


Også for resten af familien er det et godt tidspunkt at vende retur til Danmark:

 

”Vi kommer hjem tæt på familie og venner og kan besøge dem lige, når vi har lyst. Når man spiller i udlandet, har man et kæmpe afsavn til dem derhjemme. Det betyder meget, at vores børn kommer tættere på bedste- og oldeforældre. Vores datter bliver seks år denne sommer, og hun kan starte i 0. klasse og få skolen med fra start af,” siger René Toft Hansen.

 

En forbedring af defensiven

 

Ifølge cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen henter Bjerringbro-Silkeborg René Toft Hansen, fordi et af klubbens store fokusområder for den kommende sæson er at forbedre holdets defensive kvaliteter.

 

”De seneste mange sæsoner har Bjerringbro-Silkeborg været ligaens dygtigste til at score flest mål pr. angreb, og kan vi fortsætte med at levere angrebsspil på det niveau og samtidig gøre det vanskeligere for vores modstandere at score mål, så er vejen banet til en meget succesfuld sæson,” siger han.

 

”I den forbindelse er det en kæmpe gevinst for Bjerringbro-Silkeborg, at det er lykkedes at få René Toft Hansen med på holdet. René repræsenterer en stribe af de kompetencer, som vil bidrage til, at holdet får defensiv succes, og derudover passer René som person perfekt ind i vores kultur og klub,” siger cheftræneren.

 

”Sammen med holdet og andre nye dygtige holdkammerater som Alexander Lynggaard, William Bogojevic, Aksel Horgen og ikke mindst målmanden Johan Sjöstrand, er jeg sikker på, at Bjerringbro-Silkeborg samlet set har forudsætningerne for at kunne levere forsvarsspil på et niveau, der matcher vores forventninger og forhåbninger om fortsat at spille med i toppen af håndboldligaen,” lyder det fra Peter Bredsdorff-Larsen, der altså kan se frem til at få fem nye spillere under sig i jagten på flere titler og trofæer.

 

OM RENÉ TOFT HANSEN

Født 1. november 1984 (35 år)

Position: Stregspiller

Tidligere klubber: Viborg HK, KIF Kolding, AG København, THW Kiel, Veszprém og S.L. Benfica

Fik debut på det danske A-landshold d. 7. september 2005

Storebror til Henrik Toft Hansen (Paris St. Germain Handball – spillede i Bjerringbro-Silkeborg en enkelt sæson i 12/13)

 

Skal vi ringe dig op?

Vil du i kontakt med CHJ Management eller en af vores profiler? Så udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op!

Ring mig op