Titel > Menu

Menu

Jonas Larholm bliver spillende assistenttræner i Ribe-Esbjerg HH

CHJ Management-profil Jonas Larholm bliver spillende assistenttræner i Ribe-Esbjerg HH fra den kommende sæson på en 2-årig aftale.

Pressemeddelelse fra Ribe-Esbjerg HH:

Ribe-Esbjerg HH har indgået en aftale med den 38-årige svensker, Jonas Larholm, der i de kommende to sæsoner bliver spillende assistenttræner og dermed kommer til at danne makkerpar med cheftræner Kristian Kristensen på bænken.

”Med aftalen med Jonas får vi både en assistenttræner, der kan indgå i trænerkonstellationen med Kristian Kristensen samt en playmaker, der er med til at sikre en større bredde i bagkæden på vores forholdsvis smalle trup til den kommende sæson. Jonas er ved at afslutte Master Coast-uddannelsen, og der sidder et klogt håndboldhoved på ham. Derudover kan han på banen bidrage med en masse rutine og erfaring fra sin lange internationale karriere”, siger formand Holger Refslund.

Om skiftet siger Jonas Larholm: ”Jeg glæder mig meget til at komme til Ribe-Esbjerg HH og arbejde hårdt i en ny og spændende konstellation med Kristian Kristensen. Jeg håber, jeg kan være med til at bidrage med min erfaring og dermed bygge videre på klubbens kultur inden for de meget flotte rammer, der er i REHH”.

Jonas Larholm har tidligere spillet i FC Barcelona, Pick Szeged, IK Sävehof og senest Drammen HK, ligesom han også har erfaring med den danske liga fra sin tid i Aalborg Håndbold og TTH Holstebro. Jonas har desuden 211 landskampe for Sverige på CV’et.

 

Skal vi ringe dig op?

Vil du i kontakt med CHJ Management eller en af vores profiler? Så udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op!

Ring mig op