Titel > Menu

Menu

Kasper Søndergaard bliver assistenttræner i Skjern Håndbold

CHJ Management-profil Kasper Søndergaard bliver assistenttræner i Skjern Håndbold til den kommende sæson. 

Skjern Håndbold har i den forbindelse bragt følgende pressemeddelelse:

Fra banen til bænken: Skjern-legende bliver assistenttræner

Klubikonet Kasper Søndergaard skal assistere cheftræner Claus Hansen på Skjern-bænken i den kommende sæson.

Farvel til håndboldbanen, men på gensyn i trænerrollen.

Kasper Søndergaard, der siden 2011 har optrådt i de grønne farver, måtte grundet corona-epidemien indstille sin aktive karriere før tid.

Skjern-fansene kan dog glæde sig over, at den tidligere OL- og EM-guldvinder forbliver i det vestjyske – nu i rollen som assistent for Claus Hansen fra den kommende sæson.

-        "Jeg er utrolig spændt, men først og fremmest enormt glad for at få muligheden for at stå i spidsen sammen med Claus Hansen i en storklub, der betyder så meget for mig."

-        "Jeg brænder for at komme i gang. Det bliver en helt ny verden og et nyt kapitel for mig, som jeg er enormt spændt på at tage hul på. Jeg håber og tror på, at jeg kan bidrage med ting gennem min erfaring og karriere, der kan supplere Claus Hansen på bedste vis i træning og kamp," siger Kasper Søndergaard, der nåede mere end 350 kampe i den grønne trøje.

Bestyrelsesformand Carsten Thygesen er ovenud tilfreds med, at klubikonet forbliver i det vestjyske, og fremhæver særligt Søndergaards erfaring, lokale forankring og vinderkultur, der i særlig grad kan supplere Claus Hansen på Skjern-bænken.

-        "Kasper Søndergaard er indbegrebet af Skjern Håndbold. Med sin ambitiøse og professionelle tilgang til sporten har han været en været usædvanlig vigtig faktor for os i de sidste ni år på banen. Søndergaard har bidraget med en udpræget vinderkultur, og har international erfaring fra øverste hylde, som vi ser frem til med stor spænding, skal folde sig ud på bænken."

-        "Om det er i administrationen, i trænerteamet eller i spillertruppen – så skal vi have den stærkeste opstilling på alle fronter for at kunne fastholde vores position i toppen af dansk håndbold. Vi føler os godt rustet hele vejen rundt, og glæder os bare til at vi for alvor kan komme i gang igen," siger Carsten Thygesen.

 

Skal vi ringe dig op?

Vi du i kontakt med CHJ Management eller en af vores profiler? Så udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op!

Ring mig op